Επιστοφή - ΑκύρωσηΈχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την
αντικατάσταση τους στις παρακάτω περιπτώσεις:

1. Στη περίπτωση που έχετε επιλέξει λάθος μέγεθος υποδήματος .

2. Στη περίπτωση κατά την οποία με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του
Sirmosbebe σας τιμολογήθηκαν ή απεστάλησαν λανθασμένα προϊόντα.

3. Στη περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικά προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει εντός 15 ημερών από την ημέρα παράδοσής τους στις τρέχουσες τιμές των ειδών. Τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται απαραιτήτως με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς και να επιστρέφονται αφόρετα, σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι στην ίδια κατάσταση με εκείνη που παρελήφθησαν. Στη περίπτωση που τα προϊόντα συνοδεύονται από υλικό marketing ή οποιοδήποτε άλλο υλικό προώθησης, το υλικό αυτό πρέπει να επιστρέφεται άθικτο και σε άριστη κατάσταση. Το Sirmosbebe δεν θα αποδέχεται επιστρεφόμενα προϊόντα που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις. Για να αλλάξετε προϊόντα που έχετε αγοράσει θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ακύρωση παραγγελίας


Ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις :

1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία: κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Χ  που βρίσκεται στο στο καλάθι αγορών σας.

2. Μετά την ολοκλήρωση και την καταχώρηση της παραγγελίας σας: Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μετά την καταχώρησή της στο κατάστημα και την πληρωμή της, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.