Ασφάλεια Συναλλαγών κ Προσωπικών Δεδομένων

Προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες μέσω των οποίων μπορεί να βρεθεί η ταυτότητά σας. To SirmosBebe συλλέγει προσωπικά δεδομένα μόνον εάν οικειοθελώς τα παρέχετε κατά την παραγγελία των προς πώληση προϊόντων. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν όνομα, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο, στοιχεία πιστωτικής κάρτας και άλλες παρόμοιες πληροφορίες. Ο χρήστης δηλώνει ότι αποδέχεται την τήρηση αρχείου και την επεξεργασία προσωπικών του δεδομένων εκ μέρους του SirmosBebe για τους σκοπούς του παρόντος Συμφωνητικού - δηλαδή την ηλεκτρονική πώληση των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την έρευνα αγοράς που στοχεύει να ακτινογραφεί τις ανάγκες και προσδοκίες σας - το δε SirmosBebe αναλαμβάνει την υποχρέωση να μην ανακοινώνει τα δεδομένα τούτα σε όσους δεν ανήκουν στο προσωπικό του και δεν σχετίζονται με την εκτέλεση του παρόντος εκτός αν άλλως ορισθεί από τον νόμο ή και από εντολής αρμόδιας δικαστικής αρχής.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure SocketsLayer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.

Προς διευκόλυνσή σας, θα θέλαμε να σας προτρέψουμε να μελετήσετε το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει το ηλεκτρονικό επιχειρείν Ν. 2251/1994 (Πλήρες κείμενο ν. 2251/ 1994: http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=fileinfo&id=99)